Konsultationer
Åbningstider: Dagligt kl. 8.00 til 16.00. Onsdag er der konsultation til kl. 17.30 efter aftale.

Planlagte konsultationer
Der er som regel afsat 15 minutter til de planlagte konsultationer. Pga. stort pres på tiderne er længere konsultationstid kun efter særlig aftale.

Vi er taknemmelige for at børnene har fået flyverdragten og andet overtøj af, inden de kommer ind i konsultationen.

Telefontid
Man-fredag kl. 8.00 – 9.00. Vær opmærksom på at da der er et begrænset antal linjer til lægen, kan man i tilfælde hvor alle linjer er optaget få beskeden at man skal prøve at ringe lidt senere.


Tidsbestilling:
Foregår enten via e-portalen (se nedenfor) eller telefonisk via sekretæren i tidsrummet 8.00 – 12.00

Kommunikation via hjemmesiden
Fra menupunkterne under “Online” i venstre side kan du bestille tider, forny dine recepter og modtage prøvesvar. Du kan også sende korte spørgsmål til lægerne, og læse svar fra disse.

For at anvende online kommunikation, skal du oprette dig som bruger

Brugernavnet er dit CPR-nummer (uden mellemrum eller bindestreg)
Du kan oprette dig som bruger selv på hjemmesiden, såfremt du er tilmeldt som patient i gruppe 1. Alternativt kan du ved henvendelse til sekretæren få denne til at oprette dig som bruger.

Du kan også modtage svar på prøver og undersøgelser via online funktionerne, ofte kan vi give et kort fyldestgørende svar online, men er vi i tvivl finder vi en tid til dig. Såfremt du ønsker svar på prøver elektronisk, skal du blot fortælle dette når du er til den pågældende undersøgelse.

Du kan sende korte spørgsmål til lægen eller sygeplejersken, men formulér dig ikke for bredt. Mange spørgsmål kan bedst besvares i konsultationen. Svar afgives indenfor 5 hverdage. Derfor er E-MAIL KONSULTATION UEGNET TIL AKUTTE PROBLEMSTILLINGER, hvor man altid skal ringe.

Du kan bestille recepter når du er logget ind, men vær opmærksom på, at du kun kan bestille “fast medicin”. Det betyder at medicinen skal være registreret som fast benyttet for at det optræder på listen over medicin, du kan forny. Tal med lægen om det når du kommer næste gang, og send en almindelig besked til lægen via hjemmesiden om hvilket medicin du ønsker at bestille, så retter vi det til efterhånden.

Efter kl. 16 kan du ved akut opstået sygdom kontakte regionens sygeplejerskebetjente akutordning på tlf. 1813.