Velkommen til Familielægen Humlebæk

Fra 26. april 2022 er det kun patienter med symptomer på luftvejsinfektion (hoste, snot, ondt i hals mv.) der anbefales at bære mundbind.

Klinikken er LUKKET for tilgang af patienter.

ANGÅENDE TIDSBESTILLING:

Når man som patient hos Familielægen Humlebæk bestiller tid over e-portalen til ikke-akut sygdom, kan man opleve at der kan være betragtelig ventetid. Årsagen til dette er, at der skal være nok tider til akut opstået sygdom. Ved akut tid samme dag er der KUN afsat tid til ÉN problemstilling.

SOMMERFERIE:

Klinikken holder sommerferielukket i uge 30, 31 og 32, fra 25.07.22 t.o.m. 14.08.22. Vi henviser til:

Læge Karsten Jørgensen, tlf. 49193319 ( i uge 30, 31 og 32) Klinikken på toppen, tlf. 70602023 (i uge 31 og 32) samt Humlebæk Lægehus Skovgården, tlf. 49190630 (i uge 31 og 32)

Vi opfordrer til, at bestille fast medicin og recepter i god tid forinden. Det er IKKE muligt at skrive e-konsultationer til os i denne periode.

Om e-mail konsultation:

  • E-mail konsultation er i hovedreglen kun beregnet til korte afgrænsede spørgsmål, der ikke kræver uddybende spørgsmål.
  • Der kan IKKE bestilles tid over e-mail. Dette foregår enten telefonisk v/ sekretæren kl 8-12 , eller over e-portalen.
  • Af hensyn til at arbejdet i klinikken afvikles bedst muligt kan du som patient opleve at spørgsmål over e-mail besvares af anden end den, man har stilet henvendelsen til. Sygeplejersken og sekretæren arbejder under lægeansvar og varetager nogle af lægens opgaver i den udstrækning de kan, hvilket er vilkårene i Familielægen Humlebæk.

Afhængighedsskabende medicin (beroligende, sovemedicin):

Vi gør opmærksom på at det iht. Sundhedsstyrelsens retningslinjer er obligatorisk med fremmøde ved receptfornyelse. Bestil venligst tid hos sygeplejersken til dette.