Velkommen til Familielægen Humlebæk

Klinikken er ÅBEN for tilgang af patienter.

Vaccination mod influenza og COVID-19 er ikke et tilbud her i praksis i år

Fra 1. oktober 2023 kan du gratis blive vaccineret mod influenza, hvis du er fyldt 65 år, er gravid i 2. eller 3. trimester, lever med en kronisk sygdom eller på anden vis er i særlig risiko. Der kan samtidig vaccineres mod COVID-19. Desuden anbefaler Sundhedsstyrelsen, at børn i alderen 2-6 år bliver vaccineret mod influenza.
Hidtil har din praktiserende læge kunnet tilbyde disse vaccinationer, men i år har myndighederne besluttet, at vaccinationerne i stedet tilbydes i regionale vaccinationscentre og hos andre private aktører. Vi beklager, at vi derfor ikke kan vaccinere, som vi plejer.

Alle borgere på 65 år og derover vil modtage en invitation til vaccination via Digital Post eller via et fysisk brev med information om, hvor og hvordan de kan blive vaccineret.

Personer under 65 år med kronisk sygdom: Spørgsmål om hvorvidt man er omfattet af betingelserne for gratis vaccination skal rettes til Regionalt Vaccinationscenter, ligesom der kan søges information på:

www.vacciner.dk

Uddannelseslæge

Uffe Hellbrandt skal være i klinikken fra 1. august til 31. januar i 2. halvdel af Klinisk Basis Uddannelse (tidligere turnus).

ÆNDRET STRUKTUR FOR TELEFON-KONSULTATION:

For at udnytte ressourcerne i klinikken mere hensigtsmæssigt, er det fremover således at lægen kun er tilgængelig telefonisk fra kl. 8.00 – 8.30, hvorefter sygeplejersken passer telefonen indtil kl. 9.00.

Afhængighedsskabende medicin (beroligende, sovemedicin):

Vi gør opmærksom på at det iht. Sundhedsstyrelsens retningslinjer er obligatorisk med fremmøde ved receptfornyelse. Bestil venligst tid hos sygeplejersken til dette.